top of page

Alle praktische info voor je met jouw vrienden naar Dioniss afzakt

Puur genieten

Met een team van toegewijde vrijwilligers gaan we ervoor zorgen dat het festival een onvergetelijke en aangename ervaring wordt voor iedereen. Hun enthousiasme en hard werk zullen bijdragen aan een vlekkeloze organisatie en een warme, gastvrije sfeer. Samen maken we dit festival tot een groot succes!

Zin om deel te zijn van deze fantastische bende? Klik hier.

Gehoorbescherming dankzij CM

Oordoppen_1920x1080_event.jpg

Dankzij de CM zijn er gratis oordoppen ter beschikking gedurende de ganse duur van het festival. Klik op de banner voor meer info.

BEREIKBAARHEID

🚲 Met de fiets 🚲 

Goed voor het milieu, je kan een pintje drinken en helemaal gratis: parkeer je fiets in een van de gratis fietsenstallingen op het Gemeenteplein van Sint-Denijs-Westrem.

🚍 Met de bus 🚍

Vanuit Gent Sint-Pieters: Lijn 76 of 77: stap af aan halte Soenenspark en via Krijzeltand bereik je Dioniss. Via de volgende halte (Drie Sleutels) bereik je Dioniss via de Adelaarstraat. Vanuit De Pinte/Zevergem: Lijn 76 of 77: stap af ter hoogte van het rondpunt Drie Sleutels in Sint-Denijs-Westrem of via halte Soenenspark. Vanuit Deinze: Lijn 77 of 78: stap af ter hoogte van het rondpunt Drie Sleutels in Sint-Denijs-Westrem of via halte Soenenspark.

Voor meer info en meest up-to date dienstregelingen: www.delijn.be

🚗 Met de auto 🚗

OPGELET: Dioniss vindt plaats aan Krijzeltand, het centrum van Sint-Denijs-Westrem, waarbij op het Gemeenteplein enkel fietsparking is voorzien. Om overlast voor de buurtbewoners te vermijden vragen we om niet met de auto tot het centrum te rijden. Parkeerplaatsen zijn zeer beperkt. We willen een verkeersopstopping ten strengste vermijden. Vanuit Kortrijk of Antwerpen: Volg E17 tot in Gent (aan de Ghelamco Arena) en wissel dan naar E40 richting Oostende tot afrit Sint-Denijs-Westrem. Vanuit Brussel, Brugge, Kortrijk en Antwerpen: Op de snelweg E40 neem de afrit Sint-Denijs-Westrem/EXPO Neem de N43 (Kortrijksesteenweg richting Deinze) tot aan de eerste lichten (thv Carrefour). Vanuit Gent: Volg Kortrijksesteenweg richting Deinze. Het makkelijkste is om te parkeren op een van de parkings rond de Kortijksesteenweg (Aldi, Colruyt, ...). De straten rond Krijzeltand willen we zo verkeersvrij mogelijk houden. We willen vragen om niet te parkeren rond de straten Krijzeltand, dit om de omwonende buren overlast te besparen en de veiligheid op het terrein te kunnen garanderen. Vanaf de Kortrijksesteenweg is het nog 400 meter wandelen tot aan het festival.

bottom of page