Alle praktische info voor je met jouw vrienden naar Dioniss Intiem afzakt op een rijtje:

OP DIONISS INTIEM

Dioniss intiem is een coronaproof event. Wij vragen om het mondmasker op te zetten bij aankomst tot u aan uw tafel bent toegekomen. Indien u drank of eten wil bestellen, of u moet naar het toilet, dient u telkens een mondmasker te dragen.

Concreet: Meld je op de concertdag aan bij het onthaal aan de ingang. Daar ontvangt u in ruil voor een gescand ticket een toegangsbandje, wat extra uitleg over hoe alles in z'n werk gaat en al dan niet een drankkaart (indien u dit mee gereserveerd heeft).

  • Contactloos betalen: door de huidige maatregelen is Dioniss Intiem volledig cashloos. Alle betalingen dienen per bankkaart te gebeuren.
  • Drank bestellen: drank kunt u bestellen aan de toog, waar u contactloos zal kunnen betalen met bankkaart. 1 iemand per tafel kan de bestelling doen. Alle drank wordt in glas geschonken.
  • Food: er zijn twee foodtrucks aanwezig tijdens Dioniss Intiem, ook hier vragen we om 1 iemand per tafel om eten te laten gaan en ook hier contactloos te betalen.
  • Toilet: de toiletten bevinden zich buiten het terrein (ter hoogte van de fietsparking). Met uw bandje hebt u altijd terug toegang tot Dioniss Intiem.
  • Zitplaatsen: blijf tijdens het event in uw bubbel en verplaats geen tafels en stoelen op eigen initiatief. Eventueel kan in samenspraak met een medewerker gekeken worden om de schikking te wijzigen.
  • Belangrijk: het Borluutpark heeft een gevoelige vegetatie, mogen wij daarom vragen om peuken en ander afval zeker niet op de grond te gooien, uit respect voor het milieu.
  • Varia: door de afwisseling van het regenweer en de warme dagen daarna, zijn ook onze vrienden van de muggen wakker in het park, en ook zij hebben dorst. Een likje muggenmelk kan dus geen kwaad. 😉

NAAR DIONISS INTIEM

MET DE FIETS

Goed voor het milieu, je kan een pintje drinken en helemaal gratis: parkeer je fiets in een van de gratis fietsenstallingen aan de Borluutdreef (Kleine Gentstraat 46, 9051 Sint-Denijs-Westrem).

MET DE BUS

Vanuit Gent Sint-Pieters:Neem lijnbus 76 of 78 en stap af ter hoogte van het rondpunt Drie Sleutels in Sint-Denijs-Westrem. Te voet is het nog zo'n 500 meter tot aan Dioniss Intiem. Neem lijnbus 34, 35 of 36 en stap af aan het centrum van Sint-Denijs-Westrem.Te voet is het nog zo'n 500 meter tot aan Dioniss Intiem. Vanuit De Pinte/Zevergem: Neem lijnbus 76 of 78 en stap af ter hoogte van het rondpunt Drie Sleutels in Sint-Denijs-Westrem. Vanuit Deinze: Neem lijnbus 77 en stap af ter hoogte van het Parkbos in Sint-Denijs-Westrem, vanaf daar wandel je door de dreef met bomen tot aan Dioniss Intiem. Voor meer info en dienstregelingen: www.delijn.be 

MET DE AUTO

OPGELET: Dioniss Intiem vindt plaats in het Borluutpark, dat gelegen is in een woonbuurt. Om overlast voor de buurtbewoners te vermijden vragen we om niet met de auto tot aan het park te rijden. Parkeerplaatsen zijn zeer beperkt. We willen een verkeersoptopping ten strengste vermijden. Het makkelijkste is om te parkeren op een van de parkings rond de Kortijksesteenweg (Aldi, Colruyt,...). De straten rond het Borluutpark willen we zo verkeersvrij mogelijk houden. Vanaf de Kortrijksesteenweg is het via de Borluutdreef nog 400 meter wandelen tot aan het festival.  Vanuit Kortrijk of Antwerpen: Volg E17 tot in Gent (aan de Ghelamco Arena) en wissel dan naar E40 richting Oostende tot afrit Sint-Denijs-Westrem. Vanuit Brussel, Brugge, Kortrijk en Antwerpen: Op de snelweg E40 neem de afrit Sint-Denijs-Westrem/EXPO Neem de N43 (Kortrijksesteenweg richting Deinze) tot aan de eerste lichten (thv Carrefour). Vanuit Gent: Volg Kortrijksesteenweg richting Deinze.