Alle praktische info voor je met jouw vrienden naar Dioniss Intiem afzakt op een rijtje: 

NAAR DIONISS INTIEM

MET DE FIETS

Goed voor het milieu, je kan een pintje drinken en helemaal gratis: parkeer je fiets in een van de gratis fietsenstallingen aan de hoofdingang (Kleine Gentstraat 46, 9051 Sint-Denijs-Westrem).

MET DE BUS

Vanuit Gent Sint-Pieters:Neem lijnbus 76 of 78 en stap af ter hoogte van het rondpunt Drie Sleutels in Sint-Denijs-Westrem. Te voet is het nog zo'n 500 meter tot aan Dioniss Intiem.

Neem lijnbus 34, 35 of 36 en stap af aan het centrum van Sint-Denijs-Westrem.Te voet is het nog zo'n 500 meter tot aan Dioniss Intiem.

Vanuit De Pinte/Zevergem:

Neem lijnbus 76 of 78 en stap af ter hoogte van het rondpunt Drie Sleutels in Sint-Denijs-Westrem.

Vanuit Deinze:

Neem lijnbus 77 en stap af ter hoogte van het Parkbos in Sint-Denijs-Westrem, vanaf daar wandel je door de dreef met bomen tot aan Dioniss Intiem.

Voor meer info en dienstregelingen: www.delijn.be 

MET DE AUTO

Vanuit Kortrijk of Antwerpen: Volg E17 tot in Gent (aan de Ghelamco Arena) en wissel dan naar E40 richting Oostende tot afrit Sint-Denijs-Westrem.

Vanuit Brussel, Brugge, Kortrijk en Antwerpen: Op de snelweg E40 neem de afrit Sint-Denijs-Westrem/EXPO Neem de N43 (Kortrijksesteenweg richting Deinze) tot aan de eerste lichten (thv Carrefour).

Vanuit Gent: Volg Kortrijksesteenweg richting Deinze.

OPGELT: Het beste is om te parkeren op een van de parkings rond de Kortijksesteenweg (Aldi, Colruyt,...). De straten rond het Borluutpark willen we zo verkeersvrij mogelijk houden. We willen vragen om niet te parkeren rond de straten van het Borluutpark (tenzij in de Borluutdreef), dit om de omwonende buren overlast te besparen.

Vanaf de Kortrijksesteenweg is het nog 400 meter wandelen tot aan het festival.