2

Dagen

Dioniss is er niet enkel op zaterdag, maar ook al op vrijdag. Op het zomerterras warm je gezellig op voor de echte festivaldag op zaterdag!

5+

Ontdekkingen

Trixie Whitley, Oscar & The Wolf, Lady Linn, Eefje De Visser... stonden al op ons podium. Kom ook dit jaar de bands van morgen ontdekken!

10+

Randanimatie

Op dioniss is er randanimatie voor jong en oud. Een klimmuur, theater, clowns, foodtrucks, comedy, live band voor kinderen, springkastelen ... !

Over ons


Dioniss staat voor gezelligheid. Niet alleen zaterdag, maar ook vrijdag met het Dioniss Zomerterras (vanaf 17u). Het wordt opnieuw een ontdekkingstocht. Denk maar aan Lady Linn, Trixie Whitley, Oscar and the Wolf ... Dit zal in 2017 niet anders zijn!

Line up


 • glints

  Glints

  Zwangere

  Zwangere Guy

  water

  WWWater

 • lee

  Lee Anderson

  him

  Himalaya Heights

  mc

  MC Jordy

 • tewrk

  Twerkshop

  vive

  Vive la Fête

  piep

  De Piepkes

glints
Glints
After the release of a debut EP and explosive tracks “Sirens” and the canonical “Dread” in late 2015, Glints went on a tour throughout Belgium, the Netherlands and Germany and shared stages with Jamie XX, Everything Everything, and Years & Years, among many others. In homeland Belgium and neighbor the Netherlands, Glints is already considered a big promise for the future: Red Bull Elektropedia awarded Glints ‘Most Promising Artist’ after only four tracks, Ancienne Belgique took the act in as an Artist in Residence, and national press, radio, even Noisey and Disco Naïveté have labeled him as an act to watch out for in the near future.
Zwangere
Zwangere Guy
Vier seizoenen, drie gewesten, twee ogen en een Zwangere Guy, atoom uit een vijfhoekig element dat verniewing zaait en harmonieus verbindt. Guy baart zorgen als een vroedvrouw, is getikt als een Rolex. De David Beekkant van het pleintjesvoetbal, blaast die toeters als een misthoorn,  Scrabblekoning van de Brusselse Bas-class, James bond van de sans connerie. Jij niet ziet, wat is ie niet!
water
WWWater
"Humbling power, sacred shower” is het mantra van WWWater, het soloproject van Charlotte Adigéry (ook gekend van haar werk met Soulwax). Geïnspireerd door kracht en puurheid van de natuur kookt ze een smakelijk brouwsel van beats en loops, als het ware r&b met een punkattitude - of andersom. Live wordt ze vervoegd door Steve ‘One Man Party’ Slingeneyer (Soulwax) op drums en synth maestro Boris Kortom (Bolis Pupul, Hong Kong Dong, The Germans). Laat je overspoelen en volg het ritme van de muziek - WWWater zalft zowel de ziel als de benen.
lee
Lee Anderson
Lee Anderson. A mix of your grandmother's favourite slows and your drunken uncle's best blues vinyls.
him
Himalaya Heights
Himalaya Heights, a young indie pop-rock band from Ghent.
mc
MC Jordy
MC Jordy is een immer enthousiaste DJ die staat voor plezier, energie en absurditeit. Vergezeld door haar twee danseressen, een ongeremdheid om u tegen te zeggen en een bom adrenaline, steekt ze om het even welk feestje schaamteloos in brand.
tewrk
Twerkshop
De één zegt stoer, de ander vulgair. Wij vinden het vooral de max. Een bevrijding van het lichaam en een welgemeende 'f*** you’ richting je schaamtegevoel. Groot/klein, man/vrouw, jong/oud en alles daartussen: free your mind…your ass will follow! Twerkshop is een ideale (t)workout. Zonder twijfel de ideale opwarmer voor een explosief feest!
vive
Vive la Fête
De Bonny & Clyde van de Belgische muziekscene. Al 20(!) jaar bestormen zij podia over de hele wereld. Hun energieke liveshows garanderen telkens opnieuw een FEEST, zoals het hun naam betaamt. Na 3 jaar radiostilte is Vive La Fête helemaal terug en komen zij het Dioniss-podium bestormen. Dansen zal je!
piep
De Piepkes
5+ - met Roland Van Campenhout, Pieter-Jan De Smet en Frederik Sioen Er zijn heel veel redenen om te betogen, zoals bijvoorbeeld het recht om raar te zijn. Piep Piep Piep Hoeraar! En toevallig zijn de Piepkes fervente betogers. Feest mee met de Piepkes, maak spandoeken, breng megafoons en zet natuurlijk een rare hoed op.

Contact


Gemeenteplein 9051 Sint-Denijs-Westrem

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Locatie


Gemeenteplein 9051 Sint-Denijs-Westrem

Nieuws


Dioniss live Lohaus

Read More
Dioniss live Amongster

Read More
Aftermovie Dioniss

Read More

VIP FOR LIFE


Breng jouw gebruikte Win-For-Life ticket mee naar Dioniss en win voor de rest van je leven een VIP-pakket op Dioniss ! Regelement

Nieuwsbrief