2

Dagen

Dioniss is er niet enkel op zaterdag, maar ook al op vrijdag. Op het zomerterras warm je gezellig op voor de echte festivaldag op zaterdag!

5+

Ontdekkingen

Trixie Whitley, Oscar & The Wolf, Lady Linn, Eefje De Visser... stonden al op ons podium. Kom ook dit jaar de bands van morgen ontdekken!

10+

Randanimatie

Op dioniss is er randanimatie voor jong en oud. Een klimmuur, theater, clowns, foodtrucks, comedy, live band voor kinderen, springkastelen ... !

Line up


 • Nordmann

  Nordmann

  Dirk

  Dirk.

  WhatsApp Image 2018-05-31 at 09.51.25

  Juicy

 • Sam Renascent - Dioniss

  Sam Renascent

  DIMITRI LEUE - VON KAPP

  Dimitri Leue – VON KAPP

  Shizzle (1)

  Shizzle Le Sauvage

Nordmann
Nordmann
Gents rockjazzkwartet met een uitstekende live reputatie! Ze tonen zowel op plaat als live een elektrisch geladen intensiteit én het explosief potentieel van een furieuze rockband. Neem daar nog de finesse en subtiliteit van hun jazzinvloeden bij en je krijgt de ongezien spannende muziek van Nordmann. Zaterdag 28 juli gaat het denkbeeldige dak eraf!
Dirk
Dirk.
Geniale Gentse schenenschoppers! Met hun titelloze debuutalbum veroverden ze de harten van zowat gans rockliefhebbend Vlaanderen, met lovende kritieken van Knack Focus en HUMO tot gevolg! Nu al hét rockconcert op Dioniss om naar uit te kijken! Here they are again!
WhatsApp Image 2018-05-31 at 09.51.25
Juicy
Brussel boven! “Het koddigste R&B snoepje van Brussel” volgens De Morgen. Zet je klaar voor een mix van dansbare 90’s R&B op een bedje van feminisme. U zult het geweten hebben: don’t fuck with Juicy!
Sam Renascent - Dioniss
Sam Renascent
Belgisch hiphop talent met Congolese roots. Wordt niet voor niets de nieuwe Stromae genoemd. Niet dansen tijdens een optreden van Sam Renascent is geen optie! Zaterdag 28 juli op het hoofdpodium, u bent gewaarschuwd!
DIMITRI LEUE - VON KAPP
Dimitri Leue – VON KAPP
Er was eens…DE FAMILIE VON KAPP. DE FAMILIE VON KAPP brengt Rock&Roll voor kinderen van elke maat en soort, is bijzonder gul en zelfs volwassenen mogen aan boord. Dé ideale kinderband in de namiddag op zaterdag!
Shizzle (1)
Shizzle Le Sauvage
Goeie Gentse gast met een enorm brede muzieksmaak! Sinds een dik jaar wordt hij aanschouwd als de koning van de filefuif op Studio Brussel en speelde hij op de grootste plaatsen zoals Rock Werchter, Studio Brussel Snowcase, Gentse Feesten... en Dioniss! Sloot in 2016 al eens ons festival af na Starflam en komt in 2018 terug voor een nog vetter en vuiler feest! Get on your dancing shoes

Vacatures


Dioniss is vanaf deze editie op zoek naar nieuwe enthousiaste kernleden en medewerkers. Heb jij zin om de festivalwereld te leren kennen van binnenuit en ben je een Grafisch ontwerper/Webdesigner of een Communicatiemedewerker? Laat je dan snel horen!

Over ons


Dioniss staat voor gezelligheid. Niet alleen zaterdag, maar ook vrijdag met het Dioniss Zomerterras (vanaf 17u). Het wordt opnieuw een ontdekkingstocht. Denk maar aan Lady Linn, Trixie Whitley, Oscar and the Wolf ... Dit zal in 2018 niet anders zijn!

Contact


Gemeenteplein 9051 Sint-Denijs-Westrem

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Nieuwsbrief