Line up


 • Mintzkov_Square (1)

  Mintzkov

  Whispering Sons

  Whispering Sons

  Silent Disco - Square (2)

  Silent Disco

Mintzkov_Square (1)
Mintzkov
Mintzkov schreef in het eerste decennium van de 21ste eeuw mee aan een mooi stuk van de Belgische rockgeschiedenis. Albums '360°' en 'Rising Sun, Setting Sun' gelden als ware parels van de Belpop. Hits als 'Ruby Red', 'One Equals A Lot','Hitman' en zeker superhit 'Opening Fire' staan in het muzikale geheugen gegrift. Binnenkort komt de band met nieuwe muziek, die ze eerst even komen testen op Dioniss. Sympathiek!
Whispering Sons
Whispering Sons
Rock Werchter, Rock Herk, Dour, Cactus festival en...Dioniss. Het lijstje festivals waar de jonge new-wave rockers van Whispering Sons deze zomer te zien zijn oogt ronduit indrukwekkend. Op zaterdag 3 augustus sluiten ze het hoofdpodium af van Dioniss. Een exclusieve en tevens gratis show in het Gentse. Nu al een van de kanshebbers in het rijtje "legendarische momenten op Dioniss".
Silent Disco - Square (2)
Silent Disco
Silent Disco, dat is keihard feesten op keiharde muziek met een hoofdtelefoon op! Vorig jaar een van dé revelaties op Dioniss, in 2019 keihard terug! Dit jaar zal Silent Disco plaatsvinden op vrijdag 2 augustus van 20u tot 02u, opnieuw in The Chapel! Toegang is gratis maar de plaatsen zijn beperkt. Op tijd komen is dus de boodschap!
2

Dagen

Dioniss is er niet enkel op zaterdag, maar ook al op vrijdag. Op het zomerterras warm je gezellig op voor de echte festivaldag op zaterdag!

5+

Ontdekkingen

Zwangere Guy, Oscar And The Wolf, Trixie Whitley, WWWater, Eefje De Visser,... stonden als ontdekkingen op ons podium. Kom ook dit jaar de bands van morgen ontdekken!

10+

Randanimatie

Op dioniss is er randanimatie voor jong en oud. Silent Disco, een klimmuur, theater, clowns, foodtrucks, , live band voor kinderen, springkastelen ... !

2&3 Augustus


Dioniss staat voor gezelligheid. Niet alleen zaterdag, maar ook vrijdag met het Dioniss Zomerterras (vanaf 17u). Het wordt opnieuw een ontdekkingstocht. Denk maar aan Lady Linn, Trixie Whitley, Oscar and the Wolf ... Dit zal in 2019 niet anders zijn!

info@dioniss.be - programmatie@dioniss.be - sponsoring@dioniss.be

Nieuwsbrief