2

Dagen

Dioniss is er niet enkel op zaterdag, maar ook al op vrijdag. Op het zomerterras warm je gezellig op voor de echte festivaldag op zaterdag!

5+

Ontdekkingen

Trixie Whitley, Oscar & The Wolf, Lady Linn, Eefje De Visser... stonden al op ons podium. Kom ook dit jaar de bands van morgen ontdekken!

10+

Randanimatie

Op dioniss is er randanimatie voor jong en oud. Een klimmuur, theater, clowns, foodtrucks, comedy, live band voor kinderen, springkastelen ... !

Line up


 • Nordmann

  Nordmann

  Dirk

  Dirk.

  Shizzle

  Shizzle Le Sauvage

Nordmann
Nordmann
Gents rockjazzkwartet met een uitstekende live reputatie! Ze tonen zowel op plaat als live een elektrisch geladen intensiteit én het explosief potentieel van een furieuze rockband. Neem daar nog de finesse en subtiliteit van hun jazzinvloeden bij en je krijgt de ongezien spannende muziek van Nordmann. Zaterdag 28 juli gaat het denkbeeldige dak eraf!
Dirk
Dirk.
Geniale Gentse schenenschoppers! Met hun titelloze debuutalbum veroverden ze de harten van zowat gans rockliefhebbend Vlaanderen, met lovende kritieken van Knack Focus en HUMO tot gevolg! Nu al hét rockconcert op Dioniss om naar uit te kijken! Here they are again!
Shizzle
Shizzle Le Sauvage
Goeie Gentse gast met een enorm brede muzieksmaak! Sinds een dik jaar wordt hij aanschouwd als de koning van de filefuif op Studio Brussel en speelde hij op de grootste plaatsen zoals Rock Werchter, Studio Brussel Snowcase, Gentse Feesten... en Dioniss! Sloot in 2016 al eens ons festival af na Starflam en komt in 2018 terug voor een nog vetter en vuiler feest! Get on your dancing shoes

Vacatures


Dioniss is vanaf deze editie op zoek naar nieuwe enthousiaste kernleden en medewerkers. Heb jij zin om de festivalwereld te leren kennen van binnenuit en ben je een Grafisch ontwerper/Webdesigner of een Communicatiemedewerker? Laat je dan snel horen!

Over ons


Dioniss staat voor gezelligheid. Niet alleen zaterdag, maar ook vrijdag met het Dioniss Zomerterras (vanaf 17u). Het wordt opnieuw een ontdekkingstocht. Denk maar aan Lady Linn, Trixie Whitley, Oscar and the Wolf ... Dit zal in 2018 niet anders zijn!

Contact


Gemeenteplein 9051 Sint-Denijs-Westrem

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Nieuwsbrief